Hogy hogyan kapcsolodik ossze Lightning (Villam, aki egy japan videojatek karakter a Final Fantasy XIII-bol) es Louis Vuitton? Kezdjuk ott, hogy a hires LV monogrammos mintat mar eleve japan es egyeb keleti motivumok ihlettek az 1800-as evek vegen.

Dolgoztak mar Takashi Murakami-val (nemreg fejeztek be kozos projektjuket), Yayomi Kusama-val es valami oknal fogva amugy is egy kedvelt marka az azsiai orszagok koreben.

Louis Vuitton 2016-os tavaszi-nyari kollekcioja (lasd a videot lentebb) pedig meg is erositi ezt a kapcsolatot a japan kultura es szubkultura jegyeinek felhasznalasaval. Nicolas Ghesquiere, kreativ igazgato nem mast mint Tetsuya Nomura karakter tervezot es egyben a Square Enix igazgatojat kerte fel Lightning atformalasahoz, az uj kampany kivitelezesehez. Tiszta, egyszeru, semmi mellebeszeles a hatterben, ami elvonna a figyelmunket.

Egyebkent ez nem az elso modellkedese Lightning-nek. Prada 2012-es tavaszi-nyari ferfi kollekciojaban is helyett kapott tobb Final Fantasy szereplovel egyetemben. Sot, mar 2011-ben is sor kerult egy hasonlo kampanyhoz, akkor Araki Hiroiko, tobbek kozott a Jojo’s Bizzare Adventures manga alkotoja dolgozott egyutt a Gucci-val.

Lightning mellett, egy hasonlo, rozsaszin haju (meg modellkedese elott festette be a hajat), ambar nagyon is elo model is kepviselte a kollekciot. A fiatal ausztral, de kinai felmenokkel biro lany jokor volt jo helyen, ugyanis nemsokkal egy aruhazban torteno felfedezese utan, az ugynokseg elkuldte portfoliojat Nicholas Ghesquiere-nek, akinek ez nem is johetett volna jobbkor. Fernanda Ly igy debutalt, mint kifuto modell.

Lightning mint Louis Vuitton modell:

A photo posted by (@nicolasghesquiere) on

 

A photo posted by (@nicolasghesquiere) on

Egy kis animacio (katt a feketesegre):

A video posted by (@nicolasghesquiere) on

Fernanda Ly:

#fernanda @warukatta ©thestreetfashion5xpro by #stefanosoletti 8359

Foto – Stefano Coletti

Feel free to comment and follow me on:

Facebook   Instagram   Twitter   Tumblr

Profil kep – ArwenArts