Az Egyetemes Gyermeknap alkalmabol keszitettem 2 illusztraciot. Tobb varacio is megtalalhato beloluk itt Facebook-on az egyik mappamban. A felirat “ You’got the whole world in your hands “ jelentese: Az egesz vilag a te kezedben van.

Meosztani es letolteni er, de kerlek ne valtoztass semmit az illusztracion!

Az illusztraciok megtalalhatok a Facebook oldalam egyik albumaban: ITT

square-hands-2-text-yoyomiyoko-2016

Egy kis magyarazat az illusztracioimhoz:

A harom kez a csaladi osszetartozast jelkepezi. A csalad szo a feltetlen szeretetet, tiszteletet es tamogatast jelenti a szamomra. Nem kell, hogy valaki verszerinti rokonom legyen, csak az, hogy mindenkor tudjak ra szamitani.

A kis kek kez szimbolizalja a gyermeket. A kek szint azert valasztottam, es nem narancssargat (ha pirost sargaval keverunk akkor narancs szint kapunk) mert minden gyermek mas es kulon szemelyiseggel bir, meg ha sok mindent orokol is.

Nemelyik illusztracion ez a szoveg talalhato: You’ve got the whole world in your hands” . Ez azt jelenti, hogy Az egesz vilag a te kezedben van, a kepemmel egyutt pedig ugy is ertelmezheto, hogy a szulok nevelik a kovetkezo generaciot.

Egyetemes Gyermeknap:

Az Unicef 70.-ik szuletesnapja alkalmabol inditott egy megmozdulast “tiny stories” nevvel, ami ugy is fordithato, hogy “ kis vagy rovid tortenetek”. Tobb mint 200 iro vet reszt benne es irta meg jo kivansagat az interneten.

Az en kivansagom az, hogy minden gyermek reszesuljon megfelelo tamogatasban hogy megvallositsak onmagukat, almaikat.

Koszonom!

Ahol meg megtalalhatsz:

Facebook   Instagram   Twitter   Tumblr